Vimar stivuitor Co., Ltd
Categoria de produse

Plimbare pe Transpalete

Plimbare pe Transpalete

Plimbare pe electrice palet camioane ET-20 caracteristici: 1: Smart corpul, cu aspect atractiv. Rezistenta cadru proiectat pentru palet greu sarcinile de manipulare. 2: reduce consumul, reduce costul de serviciu, în timp ce mai mare performanţă. Alegerea ideală pentru înlocuirea mână elevator. 3: 24V160Ah de intretinere...

Plimbare pe electrice palet camioane ET-20

Caracteristici:

1: smart corpul, cu aspect atractiv. Rezistenta cadru proiectat pentru palet greu sarcinile de manipulare.

2: reduce consumul, reduce costul de serviciu, în timp ce mai mare performanţă. Alegerea ideală pentru înlocuirea mână elevator.

3: 24V160Ah intretinere baterie gratuit contribuie puternic puterea şi mai uşor de funcţionare, îndeplinesc cerințele cele mai multe pentru aplicaţii cu solicitări uşoare şi medii.

4: structură compactă şi rezonabil machete oferă statornicie şi durabilitatea în timpul operației.

5: design inteligent şi modulare îmbunătăţi funcţionarea mai uşor, convenabil demontare si rapid serviciul.


Performanta:

1: Mâner ergonomic conceput şi construit creşte confortul dumneavoastră în timpul funcţionării. Dustproof şi structura de etanşare a preveni daune de poluare praf şi de a îmbunătăţi durata de viaţă.

2: sistemul de control inteligent si modulare asigură statornicie si siguranta pentru mersul pe jos, ridicarea, coborârea şi de frânare.

3: super mai mâner este utilizată pentru funcţionarea mai uşor şi mai puţin eforturile de direcţie.

4: smart organismul, structură compactă și rezonabil machete creşte foarte mult de statornicie şi durabilitate.

Siguranţă:

1: butonul anti-Reverse siguranţă montată în partea de sus a mânerului inversează direcţia de camion pentru a împiedica operatorul să fi prins între camion şi obstacol ocazii neaşteptate.

2: controler inteligent preia măsuri de protecție în caz de peste tensiune, joasa tensiune, curent, peste temperatura şi scurt-circuit ocazii.

3: uşor de acces de urgență plug-in montat pe partea dreaptă a camion cadru ajută operatorului să ia măsuri imediate în cazul în care orice urgențe.

4: opţional vagoane ar putea oferi protecţie suplimentară pentru sarcini, camion şi operatorului; reducerea daunelor cauzate de aplicarea realităţi.

Activitate de service:

1: auto-diagnosticare furnizate direct vina cod citire în timpul funcţionării şi scrobeală sus, care este ușor de service si mentenanta. Nu este nevoie de mână extern setat analizor orice mai mult.

2: 24V/160Ah intretinere baterie gratuit contribuie puternic puterea şi mai uşor de funcţionare, îndeplinesc cerințele cele mai multe pentru aplicaţii cu solicitări uşoare şi medii

3: opţional Built-in încărcător practicall, y elimina contaminarea de intrare, care poate duce la insuficienta; în plus, încărcătorul a fost proiectat să funcţioneze cu fiabilitate mai mare.

4: dintr-o bucată acoperi si componenta optim machete face un acces uşor şi rapid imagini. Mai multe uptimes şi costuri mai mici contribuie pentru a satisface proprietar pe beneficiu şi experienţa operatorului.

5: vă mulţumim pentru somn model funcţie şi funcţia de alarmă baterie slabă tensiune, economisirea de energie se poate observa.

Se adaugă până la durată baterie de viaţă, şi mai mult productivitatea, precum şi costuri mai mici.Cu spirit întreprinzător puternic, VIMAR întotdeauna este dedicat pentru a vă furniza înaltă calitate plimbare pe Transpalete TCM, Hangcha, Heli, TEU, şi Unicarrier. Furnizorii nostri, situat în China, este de asemenea capabil la spre offer tu plimbare pe Transpalete coroana, Hyster, Hyundai, BT, şi EP.

VIMAR este cunoscuta ca una dintre cele mai credibile şi professional plimbare pe palet camioane producători şi furnizori din China. Avem brandul nostru printre acele faimosul branduri. În plus, preţul nostru plimbare pe palet camioane fabricate în China nu este scump, bun venit sa ne contactati.

Hot Tags: plimbare pe palet camioane furnizori China, producatori, marci, Pret, fabricate în China, Transpalete rider, rider palet Jack
Produse conexe
I want to leave a message
Contactati-ne
Adresa: Shangcheng District, Hangzhou, Zhejiang, China
Telefon: +86-571-8195 2852
 Fax:+86-571-2886 0635
 E-mail:info@vimarforklift.com
Vimar stivuitor Co., Ltd
Share: