Vimar stivuitor Co., Ltd
Categoria de produse

Stivuitoare de benzina 3 tone

Stivuitoare de benzina 3 tone

FG30 benzina stivuitor Specificatii capacitate @500 mm LC 3.000 kg carburant de tip benzina motor Nissan catarg 3.0m/3.3m/3.6m/4m/4.5m/4.8m/5m/6m avantaje cu puternic enterprising spirit, VIMAR întotdeauna este dedicat pentru a vă furniza înaltă calitate benzina 3 ton stivuitoare TCM, Hangcha, Heli, TEU, şi...

FG30 Stivuitor de benzina

Caietul de sarcini

Capacitate @500 mm LC 3.000 kg

Carburant de tip benzina

Motor Nissan

Catarg 3.0m/3.3m/3.6m/4m/4.5m/4.8m/5m/6mAvantaje

Reduce substanţial vibraţii dual sisteme plutitoare atât pentru motor şi capota.

Minimizează transferul de vibraţii operatorului, cu patru punct cauciuc amortizoare perna între scaun și motor și transmiterea lor. Moreever, utilizarea de aceeaşi suspendarea de patru puncte adoptate în capota, realizând un dublu efect în reducerea vibrațiilor vehiculului.

Durabal osii de direcție:

De asemenea, un design durabil, puntea de bou a fost consolidat şi imbunatatit pentru durabilitate în aplicaţii solicitante.

Transmisii durabile:

Nou proiectat şi dezvoltat transmisii durabile sunt pentru funcţionare silenţioasă şi durabilitate maximă, şi sunt construite pentru a asigura cea mai buna calitate.

Răcire prin îmbunătăţirea fluxului de aer:

Poziţionare optimă de ventilator, radiator şi tobei de eşapament a redus temperatura lichidului de răcire de funcţionare (modele de benzina) s-a redus temperatura de funcționare uleiurilor hidraulice.

Spaţiu vast pentru manevrele de picior mai uşor:

O uimitoare creştere de 45 % în spaţiu prin plasarea înclinare cilindri sub podea. Acest lucru dă o buna bordurata în plus faţă de uşor de intrare şi ieşire.

Redusă oboseala din cauza un volan semi-circulare:

Un volan mai mic diametrul (diametru exterior 300mm) oferă o manevrabilitate îmbunătăţită vehiculului. În plus, acest volan compact îl face mult mai uşor pentru a obţine şi oprirea camionului.

Mai uşor de intrare şi ieşire la un supliment-wide pas - 55 % mai mare

Pas sigur cu picior extinsă spaţiu permite un confort mai mare şi mai puţin oboseala în timp ce intrarea şi ieşirea din vehicul.

Panoul de metru optim situat în partea dreaptă a conducătorului:

Panoul de metru este situat pe partea dreapta sus a tabloul de bord pentru lizibilitate mai uşor de către operator.


High-montate lumini spate combinaţie integrala:

Luminile de frână sunt uşor vizibile în partea de sus a Gărzii regiei. Încastrat pentru protecţie, ele sunt rezistente vibraţii, cu viata mai lunga.
VIMAR este bine cunoscut ca unul dintre cele mai credibile şi profesionale de 3 tone benzina stivuitoare producatori si furnizori din China. Avem brandul nostru printre acele faimosul branduri. În plus, preţul nostru stivuitoare de 3 tone de benzina fabricate în China nu este scump, bun venit sa ne contactati.

Hot Tags: benzina 3 ton stivuitoare furnizori China, producatori, marci, Pret, fabricate în China
Produse conexe
I want to leave a message
Contactati-ne
Adresa: Shangcheng District, Hangzhou, Zhejiang, China
Telefon: +86-571-8195 2852
 Fax:+86-571-2886 0635
 E-mail:info@vimarforklift.com
Vimar stivuitor Co., Ltd
Share: